Hot Best Seller

SMS

Availability: Ready to download

Besatte mobiltelefoner, sms’er fra afdøde, terrorister, stalkere, juleuhygge, zombier, spøgelser og meget andet. Denne samling indholder alle Steen Langstrups sms-noveller til dato. Det er gys, spænding, minimalisme. Historier fortalt via sms-dialoger. (fra forlagets beskrivelse)


Compare

Besatte mobiltelefoner, sms’er fra afdøde, terrorister, stalkere, juleuhygge, zombier, spøgelser og meget andet. Denne samling indholder alle Steen Langstrups sms-noveller til dato. Det er gys, spænding, minimalisme. Historier fortalt via sms-dialoger. (fra forlagets beskrivelse)

8 review for SMS

 1. 4 out of 5

  Catsbooksandcoffee

  SMS er, med sin brug af korte sætninger og talesprog, meget læseværdig. Jeg er imponeret over, hvordan det er lykkedes Steen at skabe en helstøbt fortælling på så kort en tekst. Man udfordres på sin fantasi og dermed er det næsten ikke selve teksten men læserens fortolkninger der gør det helt uhyggeligt. Der en helt speciel minimalistisk stil over bogen, og det fungerer rigtigt godt. Man kan fristes til at læse bogen i et stræk, men det vil være en skam. Personligt kunne jeg godt lide at reflekte SMS er, med sin brug af korte sætninger og talesprog, meget læseværdig. Jeg er imponeret over, hvordan det er lykkedes Steen at skabe en helstøbt fortælling på så kort en tekst. Man udfordres på sin fantasi og dermed er det næsten ikke selve teksten men læserens fortolkninger der gør det helt uhyggeligt. Der en helt speciel minimalistisk stil over bogen, og det fungerer rigtigt godt. Man kan fristes til at læse bogen i et stræk, men det vil være en skam. Personligt kunne jeg godt lide at reflektere over hver historie, fordi de hver især indeholdt så mange nuancer. Formatet sms-novelle fungerede langt bedre end jeg havde forestillet mig. At følge en sms korrespondance føltes næsten som at snage på personers helt private samtaler. Nogle at historierne indeholdt så meget realistisk, at man kunne forestille sig at samtalen foregik i virkeligheden. Jeg kunne sagtens forestille mig at formatet tiltrak både et voksent, men også et yngre publikum. For dem er det jo helt naturligt at bruge mobilen meget, og dermed et oplagt medie til at præsentere dem for litteratur. Bogen fungerer, selvom der må have være noget helt specielt at få det tilsendt via sms. Det er lidt ligesom de løbende fortællinger i ugeblade, bortset fra at du aldrig ved hvornår næste besked kommer. Der er fokus på forskellige emner, og det gør historien både dynamisk og medrivende. At novellerne virker realistiske, kan vi se på den oprindelige udgivelse af novellen ”I morgen skal du dø”. Da sms’erne begyndte at blive udsendt, lod nogle læsere sig rive så meget med, at de opfattede historien som værende virkeligt – og anmeldte den til politiet. Et flot introduktion til et (for mig) nyt format.

 2. 4 out of 5

  Pernille

 3. 5 out of 5

  Heidi

 4. 4 out of 5

  Camilla Henningsen

 5. 4 out of 5

  Mikael Krog

 6. 5 out of 5

  Pia

 7. 4 out of 5

  Horace Derwent

 8. 4 out of 5

  Brenda Grim

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...